Fine Food. Live Music. Community. 

On the second Thursday of each month*, the Bluebird Supper Club will gather at Rembrandt Yard Art Gallery in Boulder, Colorado to share a three-course dinner and concert from world class musicians in an intimate atmosphere.

Details - A four-course dinner will be prepared each month my acclaimed chef Dustin Brandt and Underground Fine Dining alongside local guest chefs. After dinner wraps up on the second floor of the gallery, a concert will take place on the third floor. All members of the Bluebird Supper Club gain free admission to each month's concert, while retaining access to the second floor private bar, restrooms, and lounging area for the rest of the evening. Each dinner will take place from approximately 6:00-8:00, with the concerts ending by 10:00 or shortly after. There will be a vegan and carnivorous option for each month.

To become a member of the Bluebird Supper Club, your quarterly dues, averaging just over $15 per month, provides you:

  • Advanced "members only" presale for each dinner to protect you from early sell out

  • Discounted ticket for each month's dinner

  • Access to private Bluebird Supper Club bar and restrooms for the evening

  • IF YOU BECOME A MEMBER BY DECEMBER 23rd, you receive a VIP weekend pass to the annual Bluebird Music Festival at Macky Auditorium in Boulder, Colorado valued at $199! However, memberships are limited due to venue capacity and will likely not last that long.

 

As you can see, your member benefits more than cover your annual dues. We invite you to become a part of the Bluebird Music Festival community. Our goal is not only to give you unique, memorable experiences in fine food and music, but to be the place where you make friends that will last a lifetime. Proceeds from all dinners benefit the Future Arts Foundation and provide musical instruments to Colorado students. Join the community below. Memberships are extremely limited. ADDITIONAL Q & A AT THE BOTTOM OF THIS PAGE.

 

Can I give the membership as a gift? A Bluebird Supper Club membership is the perfect gift for a friend or family member! If you'd like to purchase a membership for someone as a gift, please email us their name and email address to thebluebirdmusicfestival@gmail.com. We will send them a personalized email on the date you'd like them to receive the gift.

*with the exception of September 23rd, 2021 and April 21st, 2022

Q & A

 

Question #1: Can you please provide more details regarding the complimentary pass to the Bluebird Music Festival?
Answer: The Bluebird Music Festival will take place at Macky Auditorium in Boulder, Colorado next September 25th & 26th. With your membership to the Bluebird Supper Club, you receive a complimentary VIP two day pass to the event ($199 value). Your VIP seats will be in the first 15 rows of the 2,000+ seat venue! Capacity is very limited, so these will not last much longer. Additional festival info at www.bluebirdmusicfestival.org

Question #2: Can I give my VIP festival pass to someone as a gift for the holidays?
Answer: Of course! Once you fill out your membership info at www.bluebirdmusicfestival.org/supper-club, just email us at thebluebirdmusicfestival@gmail.com. Let us know the name and email address of the recipient and we will email them a gift email on the date you desire. It's the perfect holiday present! In reverse, you may keep the VIP pass and gift the Supper Club membership. 

Question #3: What are the member benefits?
Answer: All members receive a complimentary VIP two day pass to the Bluebird Music Festival, discounted and presale tickets to the monthly dinner/concert, and private BSC restrooms & bar during the monthly concerts.

Question #4: What will be the price of the monthly dinners?
Answer: As a BSC member, the price of the monthly four-course dinner and concert will be under $60 (this includes gratuity)! The dinners will be a collaboration from acclaimed Chef Dustin Brandt & Underground Fine Dining, Cured Boulder, and monthly guest chefs. The accompanying concert will feature nationally touring musicians. 

Question #5: Will there be menu options?
Answer: There will be a carnivorous and vegan option each month. We will do our best to accommodate other dietary restrictions. We will email members each month to get your menu selection once the monthly menu and concert lineups are announced.

Question #6: What time do the events take place?
Answer: Monthly dinners will take place from approximately 6:00-8:00 and the concerts will end around 10:00. All will take place at Rembrandt Yard Art Gallery in downtown Boulder. Members are permitted to remain on the 2nd floor for the entire evening if they do not wish to attend the 3rd floor concert. Most events take place on the second Thursday of each month.

Question #7: What if our public health climate is not better by next August?
Answer: If there are still any COVID-19 concerns by next August and you feel uncomfortable attending an event, we will refund your ticket or you may use for a future event. 

Question #8: What is your partnership with the Future Arts Foundation?
Answer: Proceeds from each monthly event will provide musical instruments for Colorado students via the Future Arts Foundation! Your membership makes it possible for the foundation to get back on its feet after a devastating 18 months of no events!

*September and April's dinner's will take place on September 23rd, 2021 and April 21st, 2022 as the kickoff event for the Bluebird Music Festival.

UFD-9-1

Describe your image